Welkom fitnessfanaten!

Welkom bij Strongwoman Personal Training! Je zal je wellicht afvragen, waarom alleen vrouwen? Zoals jullie al begrijpen is het voor veel vrouwen nog een hele klus om af te vallen, dat is zowel fysiologisch waar als mentaal. Een vrouw haar lichaam vecht 2 keer zo hard om het vet vast houden, als dat van een man. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat de vrouw een baby op de wereld moet zetten en dat vet daarbij gewenst is(bescherming). Maar met de juiste coaching kan vrijwel elke vrouw vet verliezen.

 ”Met de juiste coaching kan vrijwel elke vrouw vet verliezen.”

Strongwoman is sinds 2012 actief in onder andere Rotterdam, Lansingerland of Zoetermeer Strongwoman bestaat uit personal trainers die klanten op verschillende locaties de mogelijkheid biedt om op een verantwoorde wijze hun persoonlijke doelstelling(en) te behalen. De Strongwoman coaches kunnen voor elk vrouw een totaaloplossing bieden. Mijn doel is altijd om alle klanten een vorm van balans aan te leren, zodat de kwaliteit van hun leven hoog blijft. Dat moet dan ook het doel zijn voor elke vrouw, zeker gezien jullie het voorbeeld zijn voor je (toekomstige) kinderen.

Ben jij klaar om eindelijk lange termijn resultaat na te streven? Balans te vinden in je leven? Je levenskwaliteit hoog houden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Interesse in online coaching, bootcamp, personal training in de sportschool of aan huis? Vul dan het aanmeld formulier in en je zal binnen 24 uur teruggebeld worden.

Wil jij ons team vergroten?

Denk je dat jij het in je hebt om het Strongwoman team te vergroten en te verbeteren? Wij zijn altijd op zoek naar goede trainers! Heb jij een leuke en kwalitatieve stage nodig? Ook dan kan je solliciteren!

Stuur een sollicitatie!